Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Auteurs

Filip Osselaer

Filip Osselaer is sportchroniqueur, spreker, docent, copywriter en stukjesschrijver. Hij schreef over hoe Lucien Van Impe als laatste Belg de Tour de France won in het boek "Lucien!" én een sportthriller over die keer dat Lucien de Tour niet won in “De dag dat ik de Tour verloor”.

Daarnaast pende hij ook een bio neer over die andere Vlaamse wielerlegende, Freddy Maertens: "Freddy", bracht hij met "De Muur" een poëtische ode aan de Muur van Geraardsbergen en schreef hij het levensverhaal van de meest onderschatte voetbaltrainer van de lage landen: "Hugo Broos". Hij werkt voor onder andere VRT Radio, Mediahuis, De Standaard, Het Nieuwsblad, Syntra.

Samen met een team jonge wolven zorgt hij voor filmproducties, fotografie, radiospots en podcasts.

Met Lucien Van Impe brengt hij in een avondvullende voorstelling vertelsels over de koers en het leven, over vallen en opstaan, over bidons, de bolletjestrui, winnen en verliezen: a trip down to memory lane...

Lezing van Filip Osselaer

Auteur Filip Osselaer is een begenadigd verteller en performer. Hij tourt onder meer met Lucien Van Impe in een formule met muziek, film en beeld. Filip is meester in sappige verhalen en anekdotes die elke wielerliefhebber zal lusten.
interesse in een lezing met Filip?