Wim Baillieu

Wim Baillieu

Wim Ballieu is de man achter de 'handcrafted meatballs'. De artisanale Vlaamse gehaktballen met verrassende vullingen zijn aan een opmars bezig in Vlaanderen. Na de ‘Balls & Glory’-restaurants in Gent en Brugge, mocht ook Antwerpen deze sympathieke slagerszoon ontvangen. Nog voor hij dat concept lanceerde, was hij te zien in het VIER-programma ‘Goe Gebakken’ waar hij Sofie Dumont verving en begon hij een eigen conceptcateringzaak Alfin. Hij werd in 2014 verkozen tot ‘Strafste Gentenaar van 2013’ in de categorie Bedrijfsleven. In ‘Het Gehaktballenkookboek’ staan de 70 beste recepten van ‘Balls & Glory’, verrijkt met prachtige foto’s. Met 'Gehakt' maakte hij dan weer komaf met het banale en einde-van-de-maand-eten-imago van gehakt. Hij slaagt er als geen ander in je warm te maken voor de talloze mogelijkheden van het gemalen vlees.

http://www.ballsnglory.be/

Boeken van deze auteur

9789089314741 0 0
9789089313546 0 0
iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love