Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

B2B

Boeken op maat

Borgerhoff&Lamberigts heeft zich sinds zijn ontstaan ook specifiek toegelegd op het realiseren van uitgaven die niet, of slechts deels, op de verkoop via de reguliere boekhandel gericht zijn. Het maken van boeken voor bedrijven, overheden, verenigingen en organisaties is een heel eigen vak waarin B&L een grote expertise heeft verworven.

Uitgaven binnen een B2B-aanpak kunnen heel verschillende functies kennen: zij kunnen de vorm aannemen van relatiegeschenken of huldeboeken (bijvoorbeeld n.a.v. een verjaardag of een jubileum), zij kunnen worden ingezet voor promotie of klantenbinding of voor verkoop in eigen schoot.

Borgerhoff&Lamberigts verzorgt de uitgaven binnen dit segment volledig op maat, zowel op het gebied van inhoud als van technische kenmerken en look-and-feel. Een doorgedreven personalisering van uitgaven is mogelijk.

Wij kunnen instaan voor een ‘volledig’ product (d.w.z. van redactie over vormgeving tot druk) en dit op het gevraagde aantal en tegen zeer interessante prijzen.

Naast een waardevol relatieschenk kan een boek ook ingezet worden als krachtige marketing-tool. Wij zijn ervaren content-makers in uiteenlopende domeinen en voelen haarfijn aan wat werkt en wat naar de papierslag wordt verwezen. Zie je de mogelijkheden? We maken graag kennis met jouw idee.
Vertel ons aan wat voor boek je denkt

Een greep uit onze referenties