Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

100% Johan

Johan Engelen

Echte mannen doen het in de keuken. Tenminste, als we de trends mogen geloven. Het tijdperk waarin mannen enkel een schort aantrokken om de barbecue te bestieren, lijkt met de komst van de gastroseksueel (de nieuwe, kokende man) voorgoed voorbij.

De gedreven hobbykok Johan Engelen won, dankzij een combinatie van bescheidenheid, vakkennis en leergierigheid met brio de laatste editie van het succesvolle vtm-programma ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’.

Van klassieke, ‘veilige’ borden en gerechten, evolueerde deze getalenteerde foodie tijdens de uitzendingen naar een meer gedurfde, elegante stijl. Of hoe je met het maken van een krokantje, het toevoegen van wat fraîcheur een bittere of zure toucheen speciale smaak- of kleursensatie kan doen ontstaan en een gerecht kan verheffen.

Dit boek gaat over de essentie van lekker eten: een mooi en perfect bereid gerecht op tafel toveren. Over hoe je de liefde voor de edele kookkunst, ver weg van alle pretentie, kan delen met al even gedreven hobbykoks. 100 % Johan, dus.

thema

Culi

pag.

208

uitgave

05/05/2011

materiaal

Hardcover met foam

formaat

190 x 270 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089312075

de auteur

Johan Engelen

100% Johan

Nog geen reviews