Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

100 redenen waarom ik van je hou

Truus Druyts

Voormalig actrice, zangeres en presentatrice (Studio Brussel, JoeFM) Truus Druyts ontving tijdens haar radioprogramma jarenlang duizenden mails en berichtjes van luisteraars, op zoek naar hun soulmate.

Zelf werd ze ongewild weer vrijgezel. Het werd het begin van een zoektocht. De zoektocht werd een experiment dat Truus naar een nieuwe liefde bracht. En het experiment werd een methode. Een methode die wérkt voor iedereen. Voor wie een lief zoekt. Voor wie een lief heeft en die lief­de nog wil versterken.  

Dit boek geeft je 100 vragen om bij na te denken en om (samen) je eigen antwoorden te formuleren. Heerlijk voor singles op weg naar hun liefde. Warm voor koppels die hun liefde nog willen boosten. Dit is geen boek. Het is de weerslag van je eigen liefdesverhaal

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

208

uitgave

06/10/2018

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317346

"Dit boek is jouw levensreis naar liefdesgeluk"

Truus Druyts

Anderen kochten ook

de auteur

Truus Druyts

100 redenen waarom ik van je hou

Nog geen reviews