Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

20 jaar Kinky Star

Koen Caemaert

Kinky Star groeide in de afgelopen twintig jaar uit tot een jeugd- en muziekcentrum dat bekend is tot ver buiten de landsgrenzen. Spelen in de Gentse muziekclub, op de befaamde en beruchte Vlasmarkt, kan binnen de Belgische muziekscene beschouwd worden als een rite de passage voor beginnende bands. Jaarlijks staan er meer dan driehonderd bekende en minder bekende namen uit uiteenlopende alternatieve en undergroundgenres op het podium.

Kleine bands die groots waren, grote bands toen die nog  klein waren, dj’s, kunstenaars, performers uit de meest diverse artistieke vertakkingen kleurden de club van duisterzwart, over een regenboog aan schakeringen, tot helwit.

Voetstappen op het plafond, zweet en bier op de lens van de fotograaf, dampende lijven en een nasmeulend podium: allemaal bevoorrechte getuigen van wat er zich mag afspelen voorbij de deur van Vlasmarkt 9, waar het eigenlijk altijd een beetje Gentse Feesten is.

Doorheen de archieven, tijdens talloze gesprekken en in soms haast vervlogen gedachten werd gespit naar alles wat u zich (niet meer) herinnert.

Blader in het boek
€ 35
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

288

uitgave

13/04/2018

materiaal

Hardcover

formaat

254 x 254 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318442

Op zaterdag 14 april – precies 21 jaar en twee dagen na de eerste opening! – wordt ’20 Jaar Kinky Star’ voorgesteld tijdens een evenement in Gent met optredens, een foto-expo, een vernissage, en allerlei artistieke interventies.
Inschrijven boekevent

Anderen kochten ook

de auteur

Koen Caemaert

20 jaar Kinky Star

Nog geen reviews