Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

2017 I never believed in love at first sight until i saw Ibiza

Anne Poelmans

Dat lifestyle-journaliste Anne Poelmans verliefd is op Ibiza, weten we al een tijdje. In 2015 kwam haar reisgids uit en ook deze zomer zal ze je op haar favoriete eiland rondgidsen met deze vernieuwde editie. Al van jongsaf aan reist ze meerdere malen per jaar af naar het paradijseiland, om er te genieten van de zon, het strand, maar vooral van de unieke sfeer die er heerst. Daarnaast, op een kleine 7 kilometer van Ibiza, bevindt zich het formidabele eilandje Formentera. Minder bekend, maar misschien wel nog meer de moeite waard van een bezoek.

Ze neemt je graag mee op haar ontdekkingstocht. ‘I never believed in love at first sight until I saw Ibiza’ is een handige en unieke reisgids die je volledig onderdompelt in de prachtige natuur, de mooiste stranden en de tofste hotspots van Ibiza en Formentera. Deze vernieuwde editie laat je de verborgen parels ontdekken!

Blader in het boek

thema

Lifestyle

pag.

152

uitgave

23/05/2017

materiaal

Softcover

formaat

130 x 185 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089316585

"Ga jij deze zomer 'back to the island' of trek je voor het eerst naar het ultieme relaxeiland in de Balearen? Zowel de meer ervaren Ibiza-gangers als rookies doen er goed aan 'I never believed in love at first sight until I saw Ibiza' ter hand te nemen."

Laure Vandendaele voor Elle

Anderen kochten ook

de auteur

Anne Poelmans

2017 I never believed in love at first sight until i saw Ibiza

Nog geen reviews