Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

4life - 4ever

Martin Coenen

Echte vrienden voor het leven

4LiFe volgt de vier vrienden van 4eVeR – Emma, Lore, Gamil, Robin – in een spannende periode van hun leven. Lore blijft op zoek gaan naar haar biologische vader. Gaat ze haar papa eindelijk zien? De mama van Emma heeft het huis verlaten en woont bij haar zus aan zee. Emma wil duidelijkheid over de scheiding van haar ouders. Of het lukt? De mama van Robin wil dat haar vriend terug bij haar komt wonen. Kan Robin dat aanvaarden? Gamil wil de beste rapper van het land worden. Wordt het een succes of een flop?

In het kot, een houten huisje bij de woning van Emma, dat de vaste stek is van de vier, ontmoeten ze elkaar. Hier delen ze lief en leed. Er wordt veel gelachen, er rolt al eens een traan, soms zijn er kusjes. Eén ding is zeker: de vier van 4eVeR staan altijd klaar voor elkaar.

4LiFe is de eerste publicatie in de gloednieuwe boekenreeks van het Ketnetprogramma 4eVeR.

€ 16,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Kids

pag.

176

uitgave

04/05/2017

materiaal

Softcover

formaat

145 x 200

status

Op voorraad

ISBN

9789089317322

Anderen kochten ook

de auteur

Martin Coenen

4life - 4ever

Nog geen reviews