Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

A dog's diary

Caroline Vander Straeten

Twinkle little star

Je bent het trotse baasje van een flinke viervoeter en je zoekt een manier om alle grote en kleine stappen te registreren? In dit invul­ en fotoboek met stickers en een leuke doos kan je de mooiste herinneringen van je hond bijhouden: de officiële gegevens, een pootafdruk, dierenartsbezoeken, zijn/haar favoriete maaltijd, de meest memorabele uitstapjes etc. ‘Twinkle Little Star’ is daarmee het eerste officiële hondendagboek in België. En niet zomaar één. Want naast veel ruimte voor alle onvergetelijke momenten krijg je ook een heleboel nuttige informatie: 

• Welke planten mogen honden absoluut niet opeten?
• Wat geef je mee als jouw hond voor de eerste keer gaat logeren?
• En veel meer.

Caroline Vander Straeten is de oprichtster van hondenparadijs CHEW – Canine Health & Wellness. Ze is dierenarts van opleiding. Als hondenliefhebber pur sang zet ze zich samen met haar viervoetige vriend Mr. Waldorf volop in voor gezonde, gelukkige honden en hun baasjes.

€ 34,99
Levertermijn is 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door de drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen extra (verzendings)kost

thema

Lifestyle

pag.

80

uitgave

08/09/2018

materiaal

Softcover met gekleurde spiraal in luxedoos inclusief stickers

formaat

170 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318794

Anderen kochten ook

de auteur

Caroline Vander Straeten

A dog's diary

Nog geen reviews