Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Achterwerk

Bart Van Geluwe

Alles over het laatste menselijke taboe

In dit boek leer je dat iedereen vanaf zijn geboorte aambeien heeft, we allemaal verkeerd op het toilet zitten en we niet één maar twee sluitspieren hebben. Wist je dat Nederland de WK-halve finale in 2014 verloor door een gescheurde anus en dat Napoleon Bonaparte wellicht nooit de Slag van Waterloo verloren zou hebben, als hij dit boek had gelezen… 

Dr. Bart Van Geluwe is abdominaal chirurg in het AZ Groeninge in Kortrijk en wordt dagelijks geconfronteerd met patiënten die zich schamen over hun aandoeningen. Meer nog: heel wat patiënten excuseren zich voor de pijn aan hun poep. Daarom liep de auteur al lange tijd met de idee om ooit een boek te schrijven over het achterwerk, over het laatste taboe van het menselijke lichaam. Goedele Liekens leerde ons de vagina kennen, Dr. Bart Van Geluwe doet vandaag hetzelfde met de anus. 

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

05/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932080

Anderen kochten ook

de auteur

Bart Van Geluwe

Achterwerk

Nog geen reviews