Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Aftellen naar maandag

Ann De Bisschop

Hoe slimmer werken je gelukkiger maakt

In dit boek laat wellbeing director van Medialaan Ann De Bisschop twaalf experten aan het woord. Zij formuleren een antwoord op vragen waar werknemers én werkgevers mee zitten: wat zijn de oorzaken en symptomen van stress? Hoe kan ik mezelf weerbaar maken? Hoe verhoog je je productiviteit? Wat is het belang van een goede leider? Is multitasken echt zo slecht? En wat kan gezonde voeding en voldoende bewegen betekenen voor je concentratie en energiepeil?

‘Aftellen naar maandag’ is een must-read voor iedereen die zijn of haar werkleven een serieuze boost wil geven. Eén die niet alleen jij, maar ook de mensen rondom je - op het werk én thuis - zullen voelen.

Blader in het boek

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

13/12/2017

materiaal

Softcover

formaat

200 x 260 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317964

bergbeklimmen op maandagochtend

De Monday Blues… iedereen heeft er wel eens last van. Het weekend is voorbijgevlogen en er staat je weer een lange werkweek te wachten. Voor velen is de maandagochtend als een berg waar ze tegenop zien. De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in 2020 burn-out en depressie de belangrijkste redenen zullen zijn voor afwezigheid op het werk. Zelfs het World Economic forum zet ‘wellbeing’ op de agenda. En dat wil al wat zeggen. Hoog tijd om te beginnen aftellen naar maandag dus!

Anderen kochten ook

de auteur

Ann De Bisschop

Aftellen naar maandag

Nog geen reviews