Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

All that Jazz

Karel Van Keymeulen

50 iconische jazzstukken voor elke mood

De grootste genieën van de twintigste eeuw zijn geen cineasten, schilders, wetenschappers of schrijvers, maar jazzmuzikanten, zoals Duke Ellington. 

Van alle muziekgenres heeft de jazz, samen met de filmkunst, wellicht de grootste stempel gedrukt op de culturele erfenis van de twintigste eeuw. Jazzmuziek, door menig criticus omschreven als rebels, trots en onvoorspelbaar, wordt dan ook terecht beschouwd als een volwaardige en grootse kunstvorm. Wat ongeveer een eeuw geleden begon in de straten en cafés van New Orleans als een mix van Afrikaanse muziek, ingevoerd door de slaven, en Europese invloeden, is uitgegroeid tot een internationale en wijdvertakte muziekstijl met tal van subgenres: van de swing over de bebop en freejazz, tot de cooljazz of de jazzfusion. 

All That Jazz is een boek waar elke muziekliefhebber weken mee zoet kan zijn, want het is geen boek om in één ruk uit te lezen, maar meer om regelmatig op te pakken en weer stukjes te lezen, te snuffelen en je te laten verbazen. Het is ook een boek dat je nieuwsgierig maakt en de verhalen maken dan wel behoorlijk nieuwsgierig naar de muziek die daar bij hoort. Onderverdeeld in moods, voor elk moment. 

Blader in het boek
€ 39,99
Levertermijn is 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door de drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen extra (verzendings)kost

thema

Lifestyle

pag.

240

uitgave

-

materiaal

Softcover

formaat

280 × 220 mm

status

Op voorraad

Taal

NL

ISBN

9789463932455

Anderen kochten ook

de auteur

Karel Van Keymeulen

All that Jazz

Nog geen reviews