Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Alles goed, voor de rest minder

Emma Gelaude

Over de ontmaskering van de schone schijn

Soms lijkt alles perfect aan de oppervlakte, tot je dieper graaft. Tot je verder vraagt. Emma Gelaude besefte dat het verhaal dat ze rond zichzelf had geweven op den duur een gevangenis was geworden. Want hoe verenig je het beeld van succesvolle carrièrevrouw en gelukkige moeder met angsten en emoties die je niet langer kan onderdrukken, en zich als een schaduw verspreiden over je realiteit? 

In dit boek neemt Emma je mee achter de façade van een picture-perfect leventje voor een rauw, eerlijke verhaal over de confrontatie met zichzelf en de maatschappij. Een reis doorheen de donkerste uithoeken van haar geest richting de bevrijding en de ontwaking van zoveel meer. Het is geen somber relaas, maar wel een leerrijk traject vol nieuwe inzichten en inspirerende wijsheden. Emma vertelt haar verhaal en stelt een hoop vragen, zodat ook jij jouw waarheid kan vinden en je ware potentieel kan ontdekken. 
Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

164

uitgave

17/04/2021

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220

status

Op voorraad

ISBN

9789463933810

Anderen kochten ook

de auteur

Emma Gelaude

Alles goed, voor de rest minder

Nog geen reviews