Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Alles komt goed

Laura Massoels

Laat anderen je zelfvertrouwen niet bepalen

De overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’ is iets waar veel mensen vandaag mee worstelen. We trekken massaal naar de psycholoog omdat we ons niet slim, mooi, succesvol of geliefd genoeg voelen. En dat terwijl we vaak niet eens weten wat ‘genoeg’ inhoudt.

Ex-journaliste Laura Massoels vertelt in Alles komt goed haar eigen verhaal, over het woord ‘basklas’, een term die haar vader gebruikte voor mensen waar hij geen hoge pet van op had zoals laaggeschoolden, individuen met tatoeages of met mentale gezondheidsproblemen. De auteur ontwikkelde hierdoor op jonge leeftijd een angst om niet goed genoeg te zijn, waardoor ze het haar levensdoel maakte om altijd net dat tikkeltje beter te zijn dan anderen.

In dit boek beschrijft Laura haar eigen proces van vallen en opstaan en vertelt ze hoe ze op 27-jarige leeftijd met een zware burn-out op de psychiatrische afdeling belandde. Ze zet de lezer zelf aan het werk: uitzoeken waar beperkende overtuigingen en gedachten vandaan komen en begrijpen wat ze teweegbrengen in ons lichaam en brein. Uiteindelijk biedt ze ondersteuning voor het creëren van een nieuwe, eigen definitie van ‘genoeg’.

Alles komt goed is een positief, maar realistisch boek. Het toont dat niet alles altijd goed komt, of toch niet helemaal. De uitspraak impliceert immers dat als je lang genoeg wacht het probleem zich vanzelf oplost en dat je aan de finish de beste versie van jezelf zal vinden. Maar dat klopt niet: herstellen is iets van elke dag. Je zal groeien, maar stress en problemen zullen er altijd zijn. Daarom: alles komt, en je kiest zelf of het goed wordt. 

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

28/02/2022

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220

status

Op voorraad

ISBN

9789463934954

Anderen kochten ook

de auteur

Laura Massoels

Alles komt goed

Nog geen reviews