Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Anders renoveren

Nathalie Meiresonne
Carolien Berckmans

Alles wat je moet weten en niet mag vergeten

Een huis gekocht, maar geen idee hoe het om te toveren tot je droomwoning? Auteurs Carolien Berckmans en Nathalie Meiresonne, twee gedreven renovatie-experts, leren jou op hun eigen D!FFERENT wijze hoe je een hoop bak stenen omtovert tot jouw ultieme place-to-be.

Geen enkele stap in het proces wordt overgeslagen.

Carolien en Nathalie starten de zoektocht naar je geschikte woning from scratch. Hoe zit dat met de verzekering, en wat is die omgevingsvergunning precies? Waar moet je op letten bij de budgettering? En hoe volg je de uitvoering van je project het beste op?

Dit boek is veel meer dan een klassiek salontafelboek over renovatie en interieur. Het bundelt praktisch advies, handige tips en belangrijke richtlijnen. En heb je eventjes genoeg van al dat stof? Droom dan weg bij de prachtige foto’s van hun succesvol gerealiseerde projecten.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

-

uitgave

28/11/2020

materiaal

Integraalband

formaat

190 × 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933308

Anderen kochten ook

de auteur

Nathalie Meiresonne

de auteur

Carolien Berckmans

Anders renoveren

Nog geen reviews