Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Apero Maison

Hannes Desmedt

Haal alles uit je (bar)kast en verras je gasten

Cocktails maken is meer dan wat lekkere drankjes en sapjes bij elkaar gieten. Wie de moeite neemt om zich onder te dompelen in het wereldje van jiggers, shakers, spirits en mixers ontdekt al snel de meerwaarde van een met passie bereide cocktail. Een afgewogen en doordachte mix van de juiste ingrediënten geserveerd in een bijpassend glas, is in staat om elke feestelijke gelegenheid naar het hoogste niveau te tillen.

In dit boek geeft sommelier en cocktailshaker Hannes Desmedt de basistechnieken en -tools mee aan iedereen met de ambitie om eens uit te pakken met een lekkere cocktail of een eigen gemaakte drank. Daarbij krijg je meer dan 50 unieke cocktailrecepten – zowel met als zonder alcohol – waarbij de focus telkens op smaak ligt. Van casual tot gastronomisch, soms makkelijk en dan weer wat ambitieuzer maar altijd haalbaar voor de bartender at home.

Blader in het boek
€ 27,50
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

224

uitgave

07/06/2021

materiaal

Hardcover

formaat

170 x 230

status

Op voorraad

ISBN

9789463934961

Anderen kochten ook

de auteur

Hannes Desmedt

Apero Maison

Nog geen reviews