Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Atlas van vergeten België

Bart Vanacker
Reinout Bossuyt

In de “Atlas van Vergeten België” wekken fotograaf Bart Vanacker en Reinout Bossuyt meer dan vijftig vergeten plaatsen terug tot leven. In elke provincie zochten ze de resten op van wat ooit was: een vernielde abdij, uitgerangeerde treinen, brokstukken van architecturale parels en sporen van de industriële revolutie. Monumenten groot en klein die als ruïnes bevroren zijn. 

Het boek toont je plaatsen in ons land waarvan je het bestaan zelfs niet kon vermoeden. Aan de hand van foto’s, verhalen en kaarten kom je het verhaal te weten achter de puinhopen van het verleden. Bovendien wijzen de auteurs je de weg naar die plaatsen zodat je zelf kunt ontdekken wat er nu nog te zien is. 

Blader in het boek
€ 29,99
Status: uitverkocht
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

224

uitgave

04/07/2020

materiaal

Hardcover

formaat

190 × 245 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789463932431

Anderen kochten ook

de auteur

Bart Vanacker

de auteur

Reinout Bossuyt

"Vergeten is heilzaam. Het helpt de tijd vooruit. Maar er moeten ook mensen als Reinout Bossuyt & Bart Vanacker zijn, die bijhouden wat we vergeten. Het geeft de voorbije tijd een herinnering. Vergeten België is een altijd spannende inventaris van voorbije grootsheid en miserie, van wat mensen ooit hebben gedroomd, gefantaseerd of ondergaan. Dit boek haalt roest, overwoekerende natuur en geheugenverlies van de geschiedenis weg. Het helpt ons om te beseffen wat ons heeft gemaakt tot wat we zijn. En dat kunnen we maar beter niet vergeten."

Marc Reynebeau

Atlas van vergeten België

Nog geen reviews