Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Bar & food

Kasper Stuart
Marc Declercq

cocktails, gerechten en muziek

Al 10 jaar scoort de Antwerpse Brasserie Appelmans met haar 'gevaarlijke' absint, verrassende cocktailkaart, haar mix van klassieke en hedendaagse brasseriegerechten en de opzwepende muziek van haar dj's. Een avond in Appelmans is altijd een feest.

Kasper Stuart - de man achter het Appelmans-succes - en culinair journalist Marc Declercq duiken achter de schermen van de populairste Antwerpse brasserie. Ze ontsluieren de geheimen van hun favoriete absints, vermouths, tiki-cocktails, all time bar classiscs, after-dinner en biercocktails. Met als extra de recepten van de lekkerste barfood. Uit de keuken van Appelmans komt de receptuur van de 50 populairste brasseriegerechten met de perfecte biercombinaties. De befaamde Appelmans-dj's voegen er bovendien hun favoriete speellijstjes aan toe. Tien jaar muziek die nog steeds niet gedateerd is. Net zoals Appelmans zelf. 

Met glow-in-the-dark cover!

thema

Culi

pag.

256

uitgave

28/11/2014

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245

status

Op voorraad

ISBN

9789089314758

Anderen kochten ook

de auteur

Kasper Stuart

de auteur

Marc Declercq

Bar & food

Nog geen reviews