- Home
- Borgerhoff & Lamberigts boeken
- boeken
- Bar & food
Bar & food
€ 29,95
incl. btwMeer over dit boek
Al tien jaar scoort de Antwerpse Brasserie Appelmans met haar 'gevaarlijke' absint, verrassende cocktailkaart, haar mix van klassieke en hedendaagse brasseriegerechten en de opzwepende muziek van haar dj's. Een avond in Appelmans is altijd een feest.
Kasper Stuart - de man achter het Appelmans-succes - en culinair journalist Marc Declercq duiken achter de schermen van de populairste Antwerpse brasserie. Ze ontsluieren de geheimen van hun favoriete absints, vermouths, tiki-cocktails, all time bar classics, after-dinneren biercocktails. Met als extra de recepten van de lekkerste bar food. Uit de keuken van Appelmans komt de receptuur van de 50 populairste brasseriegerechten met de perfecte biercombinaties. De befaamde Appelmans-dj's voegen er bovendien hun favoriete speellijstjes aan toe. Tien jaar muziek die nog steeds niet gedateerd is. Net zoals Appelmans.
Kasper Stuart - de man achter het Appelmans-succes - en culinair journalist Marc Declercq duiken achter de schermen van de populairste Antwerpse brasserie. Ze ontsluieren de geheimen van hun favoriete absints, vermouths, tiki-cocktails, all time bar classics, after-dinneren biercocktails. Met als extra de recepten van de lekkerste bar food. Uit de keuken van Appelmans komt de receptuur van de 50 populairste brasseriegerechten met de perfecte biercombinaties. De befaamde Appelmans-dj's voegen er bovendien hun favoriete speellijstjes aan toe. Tien jaar muziek die nog steeds niet gedateerd is. Net zoals Appelmans.
Levering & verzending
- Not available (reason unspecified)
- Gratis verzending
Technische info
- Auteur
- Marc Declercq
- Kasper Stuart
- Taal
- Nederlands
- Aantal pagina's
- 256
- Uitgave datum
- Vorm
- Hardback
- Formaat
- 251 mm x 197 mm
- Gewicht
- 1054 g
- EAN-nummer
- 9789089314758
Over deze auteurs
Marc Declercq
Marc Declercq lust bijna alles en heeft van proeven en schrijven over eten en drinken zijn broodwinning gemaakt. Hij schrijft culinaire reportages en reisverhalen en restaurantbesprekingen voor onder meer De Standaard Magazine, Het…
Kasper Stuart
Als eigenaar van zeven restaurants en bars, een cateringbedrijf en het communicatiebureau tasTE! is Kasper Stuart een drukbezette man. In 2014 kreeg hij voor zijn restaurant, ‘Brasserie Appelmans’ de titel van 'horecaondernemer van het…