Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Beirut Nights

Ghina Bazzi

Libanese familierecepten voor onvergetelijke momenten aan tafel

My food tells my story and the love for my heritage. Zo simpel is het. In Beirut Nights gunt chef Ghina Bazzi ons een blik in de keuken van ‘haar’ Libanon. Met gerechten die generaties overleven en dagelijkse favorieten is dit de ‘Sesam open u’ die de culinaire Libanese hype moeiteloos verklaart. 

Ghina Bazzi maakt authentieke recepten toegankelijk, because nobody complained a good dish was too simple to prepare, ever. Dit is Libanese home cooking in praktijk, een boek voor een tafel vol lekker eten. Maar zonder de voorafgaande keukenstress en zonder de lege stoel die hier te vaak mee gepaard gaat: hier schuift de kok van dienst elke keer mee aan tafel. 

Dit kleurrijke boek ademt de kenmerkende stijl van de chef: innemend, in geuren en kleuren, vol schwung en enthousiasme.

Een kookboek? Zeer zeker. Een koffietafel-exemplaar voor zij die liever eten met hun ogen? Zonder twijfel. Een handleiding voor een memorabele avond à la Beirut’s Golden Age? Neem het van ons aan: plan alvast een avond in je agenda! Dit boek is er om eentje om te hebben en (van) te houden. 

Blader in het boek
€ 34,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

208

uitgave

28/03/2022

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245

status

Op voorraad

ISBN

9789463936194

"Beirut Nights is een boek voor mensen die originaliteit willen vinden in de ervaring zelf, zonder compromis over smaak of eenvoud. Libanese keuken op haar best."

Ghina Bazzi

Anderen kochten ook

de auteur

Ghina Bazzi

Beirut Nights

Nog geen reviews