Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

België, een bezoekboek

Thaïs Vanderheyden

Reis naar de mooiste plekjes in België en ontdek waar de beroemde Belgen zich verstoppen

llustratrice en kinderboekenauteur Thaïs Vanderheyden neemt je mee op sleeptouw door de wondere wereld van… ons eigenste landje. Naar de zoo van Antwerpen, het strand van Oostende, het Calatravastation in Luik, de beboste heuvels van de Ardennen en zoveel meer. Dankzij dit prachtige bezoekboek reis je wannneer je maar wil naar de mooiste plekjes in België

Verdwaal in de mooie tekeningen en kom enkelen van de beroemdste Belgen tegen op je pad: Adolphe Sax, Eddy Merckx, Ambiorix, Jan Van Eyck... Ze vertellen hun razend interessante verhaal en schetsen zo de fascinerende geschiedenis van België. Bovendien spelen enkele vreemde figuren verstoppertje op de verschillende locaties… Vind jij onze koning terug? Of de op frietjes verzotte krokodil? Om van de roze slang nog maar te zwijgen! 

Thaïs Vanderheyden is auteur van het schitterende kinderboek ‘Grote Kunst voor Kleine Kenners’ en van de populaire reeks ‘De Spiekpietjes’.Verschillende van haar uitgaven zijn vertaald in het Frans, Italiaans, Chinees en Koreaans. 

thema

Art

pag.

64

uitgave

07/02/2015

materiaal

Hardcover

formaat

250 x 320 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089314529

de auteur

Thaïs Vanderheyden

België, een bezoekboek

Nog geen reviews