Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Belgische tuinarchitecten en hun tuin

Véronique De Walsche

De mens is een nieuwsgierig wezen. We kijken graag mee achter de schermen, gluren door openstaande deuren en ramen, kijken binnen in interieurs, huizen en tuinen via sociale media. ‘Belgische tuinarchitecten en hun tuin’ vervult die nieuwsgierigheid met een rondleiding door de tuinen van 15 Belgische tuinarchitecten. Aan de hand van een uitgebreide reportage over de tuinarchitect en zijn of haar tuin kom je meer te weten over de visie op tuinarchitectuur, tuinaanleg en groendecoratie, aangevuld met heel wat bruikbare tips. 

Een eindeloze plattelandstuin of een fijn stadstuintje, een gerenommeerde tuinarchitect of een jonge starter, alles en iedereen komt aan bod in deze bijzondere publicatie over Belgische tuinarchitectuur.

Veronique De Walsche van Artifi x fotografeert gepassioneerd tuinen wereldwijd. Naast enkele tuinboeken, worden haar reportages in tal van binnen- en buitenlandse magazines gepubliceerd zoals Nest, Tuinseizoen, Chic Gardens, Stijlvol Wonen, Landidee, Tuinen Landelijke Stijl, Gartendesign…

€ 29,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

17/11/2018

materiaal

Hardcover

formaat

230 x 290 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089315526

Anderen kochten ook

de auteur

Véronique De Walsche

Belgische tuinarchitecten en hun tuin

Nog geen reviews