Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Bell

An Pierlé

Steven Heene

Design
Studio Luc Derycke

Begin 2012 besliste het college van schepenen en burgemeester van Gent om An Pierlé aan te stellen als stadscomponist voor de periode 2012–2013.

An Pierlé (°1974) is een Gentse muzikante die in 1996 haar bekendheid verwierf in Vlaanderen door haar deelname aan Humo’s Rock Rally, in een frappante verschijning op een zitbal aan de piano. Met een jeugdig enthousiasme omarmde An Pierlé de verschillende muzikale en andere samenwerkingsverbanden in het kader van haar stadscomponistenschap… Ze bespeelde de prachtige Gentse kerkorgels en de beiaard, ze opende de stadhal in gezelschap van haar Gentse collega muzikanten met o.a. Helmut Lotti, Sarah Ferri, Stef Heeren,… Ze inspireerde studenten grafisch ontwerp en videokunst en liet de studenten compositie van het Gentse conservatorium aan het werk met haar muziek met als eindresultaat een concert in de Opera in het najaar van 2013. 

€ 25.00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

32 pages

uitgave

2013

materiaal

Softcover

formaat

310 x 310 mm + 7" vinyl record

status

-

Taal

NL

ISBN

978 94 9177 515 4

de auteur

An Pierlé

Bell

Nog geen reviews