Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ben ik dan nu weer normaal

Brenda Froyen

Wie ben je nog als wat je denkt, voelt en hoe je je gedraagt ‘gestoord’ wordt genoemd? Hoe word je weer normaal? En wat is eigenlijk normaal? In haar zesde boek trekt ervaringsdeskundige Brenda Froyen het etiket van zich af. Ze blikt terug op de afgelopen jaren, waarin ze op de barricades stond voor patiëntenrechten, boeken schreef, lezingen gaf om het taboe rond psychische problemen te doorbreken. Ze leerde de geestelijke gezondheidszorg langs de andere kant kennen, de kant van de hulpverlener.

Ze bezocht de isoleercellen waar ze verbleef opnieuw. Ze beluisterde de vele verhalen van patiënten. Brenda kijkt met de ervaring van een patiënt, de knowhow van een hulpverlener, maar vooral met de blik van een mens naar een sector die zich jaren heeft verstopt achter hoge muren, die een taboe en stigma wil bestrijden dat ze over de eeuwen heen zelf heeft geïnstalleerd, gehuld in stilzwijgen.

‘Ben ik dan nu weer normaal?’ is een boek vol bedenkingen, twijfels en vragen. Het zet de lezer beslist aan het denken, want soms  zijn vragen beter dan ondoordachte antwoorden.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

03/10/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933001

"We hebben nood aan een andere manier van kijken en nadenken over psychologische en psychiatrische problemen. Dit boek zal daar een belangrijke steen toe bijdragen."

Paul Verhaeghe

Anderen kochten ook

de auteur

Brenda Froyen

Ben ik dan nu weer normaal

Nog geen reviews