Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Beste medewerker, hoe gaat het?

Eveline Schollaert
Shana Mertens
Bart Van Theemsche
Gerd Jacobs

Feedback en evalueren: van wetenschap naar praktijk

Feedback over werkgerelateerde prestaties – wat is nu de beste manier om dat aan te pakken? Het traditionele evaluatiesysteem, met functioneringsgesprekken en jaarlijkse evaluaties, ligt tegenwoordig immers onder vuur. Leidinggevenden klagen over tijdsverlies en administratiekosten, medewerkers over stress. Bovendien stellen wetenschappers vast dat het dikwijls niet leidt tot betere prestaties. Daarom gaan er nu stemmen op voor een continu en ondersteunend feedbacksysteem, eerder gericht op ontwikkeling dan op evaluatie. 

Welke wetenschappelijke bevindingen zijn er over de traditionele en nieuwe invulling van feedback? En wat is nu de juiste aanpak voor jouw organisatie? Dit boek biedt je een waaier aan ingrediënten waarmee elke organisatie zelf aan de slag kan om een ideaal feedbackmenu samen te stellen, zodat medewerkers én leidinggevenden optimaal kunnen presteren.

Bovendien bevat het boek talloze praktijkvoorbeelden en real-life cases, en een wetenschappelijk ondersteunde tool waarmee je zelf de feedbackcultuur van een organisatie in kaart kunt brengen.

thema

Owl Press

pag.

ca. 250

uitgave

01/05/2022

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Pre order

Taal

Nederlands

ISBN

9789463934749

Anderen kochten ook

de auteur

Eveline Schollaert

de auteur

Shana Mertens

de auteur

Bart Van Theemsche

de auteur

Gerd Jacobs

Beste medewerker, hoe gaat het?

Nog geen reviews