Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Bewegen zonder pijn

Daan De Coninck

Spier-en gewrichtsklachten behandelen: start natuurlijk bij jezelf

In ‘Bewegen zonder pijn’ legt dokter Daan De Coninck aan de hand van case studies uit hoe je bepaalde klachten kan herleiden naar een diagnose, en vooral: wat je eraan kan doen. Heel veel mensen hebben geen flauw benul wat er precies schort en maken het erger door niets – of de verkeerde dingen – te ondernemen. In het boek krijg je een antwoord op vragen als: wat kan ik er zelf aan doen? Wanneer moet ik naar de dokter? Welke voedingssupplementen kunnen soelaas bieden? Mag of moet ik sporten, en welke sporten beoefen ik dan best? Dit boek wil op die manier een inzicht bieden in de spier- en gewrichtspijnen waar een groot deel van de bevolking mee zit.

Blader in het boek

thema

Lifestyle

pag.

272

uitgave

15/12/2017

materiaal

Hardcover

formaat

165 x 235mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318206

Daan De Coninck

Dokter Daan De Coninck heeft een gerenommeerde dokterspraktijk in Sint-Kruis, Brugge. In zijn praktijk legt hij de klemtoon op een integrale geneeskundige aanpak en de combinatie van conventionele en holistische geneeswijzen.

Hij legt de klemtoon op een integrale geneeskundige aanpak en holistische geneeswijzen. Daarnaast werkt hij ook als seksuoloog, psychotherapeut en fytotherapeut om met planten en kruiden de gezondheid van mensen verbeteren.

Anderen kochten ook

de auteur

Daan De Coninck

Bewegen zonder pijn

Nog geen reviews