Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Bij wijze van spreken

Leen Pollefliet

Het standaardwerk voor mondelinge communicatie, off- en online

Krachtig en overtuigend mondeling communiceren kan je écht leren. 

Geef je een presentatie, een persoonlijke of zakelijke pitch, stel je een poster voor, voer je een telefoongesprek, woon je een vergadering bij of solliciteer je, zowel offline als online? Altijd zal dit boek je helpen.

Als je mondeling communiceert, heb je maar één doel: je wil dat de persoon tegen wie je spreekt, jouw woorden en ideeën exact begrijpt zoals je dat wil. Te vaak echter zorgen stoorzenders voor communicatiestoringen. De elementen die duidelijke communicatie verhinderen, worden in dit boek helder benoemd en vervangen door facetten die leiden tot uitmuntende mondelinge communicatie. 

Of je nu student, lesgever, medewerker in een bedrijf of beleidsmaker bent … elke dag bevind jij je in één van de zes professionele situaties, beschreven in dit boek. Nu krijg je in vier delen handvatten aangereikt om van elke situatie een succesvol communicatief moment te maken:

Deel 1: Enkele herkenbare foutieve mondelinge situaties met negatieve gevolgen. 

Deel 2: Zes mondelinge vaardigheden: klanken en woorden correct uitspreken, woorden juist schrijven, stem adequaat gebruiken, overtuigende en verbindende lichaamstekenen hanteren, krachtige beeldtaal toepassen en onweerlegbaar kritisch denken en argumenteren.  

Deel 3: Zes professionele situaties: presentaties, postersessies, pitches, telefoongesprekken, vergaderingen en sollicitaties.  

Deel 4: Effectieve, correcte en persoonlijke online communicatie. 

Elk deel bevat ontelbare concrete en herkenbare praktijkvoorbeelden, audio- en videofragmenten en aantrekkelijke illustraties. 


Meer weten? Beluister hier een interview met de auteur op Radio 1: https://radio1.be/luister/sele...

Blader in het boek
€ 45
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

500

uitgave

01/06/2021

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240

status

Op voorraad

ISBN

9789463934657

Anderen kochten ook

de auteur

Leen Pollefliet

Bij wijze van spreken

5
Gebaseerd op 5 reviews


12/08/2021
Heb het boek nu enkele dagen in mijn bezit en nu al stel ik vast dat dit eigenlijk een werk is dat in geen enkel bedrijf of instelling zou mogen ontbreken. Zowel voor studenten als voor professionals biedt dit naslagwerk zo veel hulpvolle tips dat het onmisbaar is zowel tijdens de studies als tijdens de daaropvolgende loopbaan. Het hoofdstuk “Solliciteren” kan overigens bijdragen tot de start van een succesvolle carrière. Er is ook heel goed nagedacht om het toch bijzonder omvangrijke boek heel luchtig te houden dankzij de opmaak met terugkerende kleuren en de leuke tekeningen. Een echte aanrader.

16/08/2021
Zeer interessant boek - bevat alle thema's nodig in alle mondelinge situaties - zeer vlot geschreven en mooi opmaak ook met toffe illustraties - boek is echt zijn geld waard want ik zal dit nog zeer lang kunnen gebruiken - aanrader voor iedereen - ook nuttig in vele bedrijfssituaties

16/08/2021
Zeer interessant boek voor wie goed wil leren presenteren en pitchen, maar ook voor wie het moeilijk heeft om te telefoneren en voor wie gaat solliciteren. Echt standaardwerk! Topboek met prachtige opmaak en erg mooie illustraties!

19/08/2021
Zeer degelijk en waardevol werk over spreken! Aanrader van formaat! Leen Pollefliet heeft al bewezen met haar vorige werken dat ze zich perfect in de plaats van de student of de werknemer kan plaatsen en daarom zijn haar boeken zo goed leesbaar en zeer nuttig. Bij wijze van spreken is een standaardwerk voor ons allen.

19/08/2021
Zeer volledige wegwijzer voor wie een presentatie wil geven, of uitleg tijdens een postersessie geeft, of een pitch op school of in een bedrijf geeft, of moet telefoneren en eigenlijk lijdt aan telefoonangst, of zal vergaderen of zal solliciteren voor een nieuwe job. Solliciteren moeten we allen doen, zelfs als we iets ouder zijn. Daarom is dit werk van Leen Pollefliet een aanrader voor jong en oud. Mooi uitgegeven ook!