Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

(B)Lijf in balans

Hanna Aerts

Intuïtief eten en bewegen kan je leren

Hoe ga je het best om met je lichaam en je levensstijl? Dat kan vandaag de dag een heuse zoektocht zijn. We worden om de oren geslagen met crashdiëten, sportieve uitdagingen, ideale lichaamsbeelden en geboden over wat we zeker moeten en helemaal niet mogen ondernemen. Als je hier dagelijks mee worstelt en het gevoel krijgt dat het nooit genoeg zal zijn, ben je zeker niet de enige.

Aan de hand van levensechte verhalen ontdek je in dit boek hoe je een positief lichaamsbeeld kan opbouwen. Hoe kan je een intuïtieve mindset creëren met betrekking tot je eet- en beweeggewoonten? En hoe kan je daarbij een goede balans nastreven tussen in- en ontspanning?

We vertrekken van wat jij belangrijk vindt en zoeken uit wat jouw normen en waarden zijn. Vervolgens komen de principes van intuïtief eten aan bod en vragen we ons af hoe je plezier kunt vinden in bewegen. Het opbouwen van een eigen identiteit rond lichaamsbeeld, voeding en beweging staat centraal. Ontdek hoe je dit met veel zelfvertrouwen op lange termijn kan volhouden.

Blader in het boek

thema

Lifestyle

pag.

208

uitgave

16/02/2022

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220 mm

status

Pre order

Taal

Nederlands

ISBN

9789463936385

Anderen kochten ook

de auteur

Hanna Aerts

(B)Lijf in balans

Nog geen reviews