Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Bouwstenen - herwerkte editie 2022

Kathleen Verlée

Iedereen woont erin, maar lang niet iedereen be­grijpt waaruit hun huis is opgebouwd. In Bouwstenen zoomen we in op materialen als cement, (cellen-)beton, kalkzandsteen, baksteen, metalen, hout en glas. Daarbij wordt er steeds een brug geslagen tus­sen het materiaal en het effect daarvan op energie­besparing en duurzaamheid.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanbod en de plaatsing van isolatiematerialen en worden zaken zoals warmtetransmissie, vocht­transport, luchtdichtheid, brandveiligheid op een eenvoudige manier uitgelegd. Bovendien krijgt de lezer informatie over de actuele regelgeving omtrent deze thema’s. Deze herziene editie werd volledig ge­actualiseerd tot mei 2022.

Bouwstenen is een uiterst praktisch en knap geïllus­treerd handboek voor onder meer vastgoeddeskun­digen, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, landmeters, asbestdeskundigen, (binnenhuis)archi­tecten of bouwkundigen. Maar ook particulieren die hun huis wat beter willen begrijpen, of geïnteresseer­den die een huis willen kopen of voor een renovatie staan, zullen winst halen uit dit boek waarmee je zowel nieuwe als oude woningen leert doorgronden.

thema

Owl Press

pag.

320

uitgave

01/09/2022

materiaal

Softcover

formaat

190 x 250 mm

status

Pre order

Taal

Nederlands

ISBN

9789463938921

Anderen kochten ook

de auteur

Kathleen Verlée

Bouwstenen - herwerkte editie 2022

Nog geen reviews