Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Brilliant Bricks

Dirk Denoyelle

Alles over de wondere wereld van blokjes met noppen

Dirk Denoyelle had al een hele carrière op het podium en op televisie achter de rug toen hij compleet gek werd op LEGO®. Hij maakte van zijn passie ook zijn beroep. Het maken van constructies en kunst met LEGO stenen is nu wat hij professioneel doet als een van ‘s werelds grootste specialisten. 

In dit boek vertelt hij alles over bricks, zoals LEGO ook wordt genoemd door de fans. Alle wetenswaardigheden over de blokjes, maar ook praktische info zoals welke bricks je wáár allemaal kan kopen in welke kleuren. Maar vooral leert hij de bricksfan stap voor stap hoe je wonderlijke bouwwerkjes zoals tanden, vensters, ogen, fruit, muren enzovoort kan maken. De geheimen van de kunst met LEGO stenen onthuld!

Blader in het boek
€ 25,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

184

uitgave

12/02/2022

materiaal

Softcover

formaat

190x245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935616

"Voor de ene is het de geur van gemaaid gras of het licht van de ondergaande zon. Voor mij is het grabbelen in een bak met 3000 1x2x2 corner bricks. Ik word daar gelukkig van"

Dirk Denoyelle

Anderen kochten ook

de auteur

Dirk Denoyelle

Brilliant Bricks

Nog geen reviews