Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

But first tea

Jessica Van Humbeeck

Over theetijd met jezelf en hoe je daar maximaal kan van genieten

Er zijn weinig dranken die zo'n lange traditie en geschiedenis hebben als thee. En er is misschien geen enkele drank die zoveel positiviteit uitstraalt. Thee geeft je een moment van stilte na een drukke dag, brengt mensen in verbinding, wordt gebruikt om gastvrijheid uit te drukken, is rijk aan anti-oxidanten en brengt ons brein totrust. Thee heeft met andere woorden een heilzame werking op lichaam én geest. In talrijke culturen speelt thee vandaag nog steeds een centrale rol in de maatschappij.

Blader in het boek

thema

Culi

pag.

192

uitgave

13/08/2018

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245

status

Op voorraad

ISBN

9789089318596

Thee met een verhaal

In 'But first, tea' kom je alles te weten over dit speciale drankje: welke types thee bestaan er en wat zijn de verschillen? Wat zijn de gezondheidsvoordelen van thee? Hoe verlopen theeceremonies in de belangrijkste theelanden? Bovenal leer je welke infusies en theesoorten het beste bij jou passen, hoe je het perfecte kopje thee serveert en welke impact je dagelijkse theemoment kan hebben op je leven. Met de beste recepten voor elk moment van de dag.

Jessica Van Humbeeck is gecertificeerd theesommelier en de bezielster achter de theespeciaalzaak 'Thee met een verhaal'. Ze gelooft dat er voor iedereen een perfecte thee én bijhorend theemoment bestaat en geeft haar kennis door via haar theeclub, maar ook via theeceremonies, lezingen en workshops. Daarnaast geeft ze professioneel advies aan de horecasector.

Anderen kochten ook

de auteur

Jessica Van Humbeeck

But first tea

Nog geen reviews