Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Casper - een rouwboek

Uus Knops

Waar ben je, lieve broer?

Het is december 2005 wanneer auteur Uus Knops te horen krijgt dat haar jongere broer Casper wordt vermist. Met hun diploma op zak besloten Casper en zijn studiegenoot Christophe om rond te reizen in het prachtige Venezuela. Maar kort voor het einde van de reis stopt het mailcontact en ook hun vliegtuigstoel blijft leeg...

Wat volgt is een intensieve zoekactie die wordt geleid door het gezin Knops. Hun huis wordt het kloppende hart van de operatie, maar alle inspanningen ten spijt moeten ze gaandeweg een pijnlijke realiteit accepteren: Casper is niet meer, nooit meer.

€ 22,99
Van maandag tot vrijdag besteld voor 22u, morgen geleverd.
Wanneer je van maandag tot vrijdag voor 22u besteld, wordt de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in een enkel geval kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.

thema

Actua

pag.

192

uitgave

20/10/2018

materiaal

Hardcover met stofwikkel van kalk

formaat

140 x 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319166

Een reflectie over rouw

Naast het indrukwekkende relaas van een familie die bergen heeft verzet om hun zoon en broer te redden, is Casper, een rouwboek een aangrijpende reflectie over rouw in al zijn facetten. Zelf is Uus Knops psychiater en psychotherapeut. In dit werk laat zij de ruwheid van rouw zien; het schuurt en wringt tegen. Althans, zo start het. Knops toont ook hoe schuring geleidelijk voor slijtage zorgt en uiteindelijk zelfs in zachte berusting kan overgaan.

Anderen kochten ook

de auteur

Uus Knops

Casper - een rouwboek

Nog geen reviews