Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Cecilia ondersteboven

Ingrid Verhelst
Davien Dierickx

Cecilia Evarista Hemelsoen is zo zuur als een haring op azijn. Ze komt nooit haar huis uit, zit hele dagen voor de televisie en leeft op pizza en cola. Haar buik is dikker dan tien konijnen.

Al jaren droomt Cecilia van een bezoekje aan haar man. Niet eenvoudig! Hij woont namelijk in de hoogste hemel en zij kan niet vliegen. Tot… ze hulp krijgt van Moeder Natuur! Die is de mensen en hun vervuiling beu en besluit om wat te sjoemelen met de zwaartekracht.

Cecilia gaat de lucht in. Dolgelukkig! Helaas… haar geluk is van korte duur. De zwaartekracht krijgt haar alsnog te pakken. Ze stort neer.

Het is het begin van een waanzinnige reis door de verkeerde hemels, bevolkt door wolven en steen- bokken, eigengereide bomen, griezelspinnen, ver- liefde vuurvliegen, brullers en glibbervissen. Een reis tijdens dewelke Cecilia beetje bij beetje minder haring en meer mens wordt.

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Kids

pag.

144

uitgave

05/10/2019

materiaal

Hardcover

formaat

185 x 250 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930925

"Hekelt spelenderwijs klimaatthema’s"

Anderen kochten ook

de auteur

Ingrid Verhelst

de auteur

Davien Dierickx

Cecilia ondersteboven

5
Gebaseerd op 3 reviews


05/11/2019
Ik kocht het boek om voor te lezen aan mijn kleindochter. Bij het voorlezen zit ik ongeveer halfweg, maar (in het geniep) heb ik het zelf al helemaal uitgelezen.
Het leest even aangenaam en fijn als Annie M.G. Schmidt - waar mijn kinderen gek op waren. Dezelfde humor, dezelfde vlotte stijl, hetzelfde 'stoute', maar dan in een hedendaags jasje.
Het is een prachtig uitgegeven boek met veel tekeningen en een verhaal dat niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen leuk is. Zonder belerend te zijn (integendeel zelfs) zet het ook de klimaatproblematiek in de schijnwerpers. Een boek waarvoor de kerstman en sinterklaas met plezier door de schoorsteen kruipen.

17/11/2019
Gewoonweg geweldig! Zo mooi om naar te kijken, zo verrassend om te lezen!

04/12/2019
Geen woord te veel, geen tekening te weinig.
Ten zeerste van genoten, samen met mijn nichtjes.
Prachtig boek.