Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Child Focus

Sophie Dejaegher

20 jaar op de bres voor vermiste en seksueel uitgebuite kinderen

In 1998, in de nasleep van de affaire Dutroux en de Witte Mars, werd Child Focus opgericht. België was het beu dat kinderen schijnbaar zo makkelijk konden verdwijnen en het slachtoffer werden van misbruik.

7 dagen op 7 en 24 uur op 24 stelt Child Focus nu al 20 jaar lang alles in het werk om vermiste kinderen terug te vinden en hun seksuele uitbuiting tegen te gaan. Dit boek vertelt het verhaal van Child Focus. Over het zoeken op het terrein, over de duizenden alarmoproepen per jaar, over hoe je kinderen terugvindt, over hoe je seksueel misbruik van kinderen kan voorkomen en ontdekken, over naar welke kinderen we nog altijd op zoek zijn…

Straffe verhalen van medewerkers, ontroerende getuigenissen van ouders en schrijnende feiten, boodschappen van hoop: dàt is Child Focus.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

208

uitgave

17/03/2018

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318404

Anderen kochten ook

de auteur

Sophie Dejaegher

Child Focus

Nog geen reviews