Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Communicatiewetenschappen in perspectief

Jan Loisen
Stijn Joye

Communicatie en media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven of onze maatschappij. Toch weten we slechts weinig over die zaken. We weten misschien wel hoe we contact kunnen leggen met elkaar en welke apps er bestaan, maar hoe functioneren al die verschillende media eigenlijk? En waar begint en eindigt communicatie? 

Dit inleidende handboek biedt een overzicht van alle historische en hedendaagse ontwikkelingen binnen de communicatiewetenschappen. Daarnaast bevat het herkenbare praktijkcases, met hedendaagse voorbeelden van Arjen Lubach tot Grand Theft Auto. Bovendien besteden we bijzondere aandacht aan vraagstukken over macht, sociale integratie en identiteit. 

Voor studenten is Communicatiewetenschappen in perspectief een ideale en toegankelijke kennismaking met de communicatiewetenschappelijke theorie en het onderzoek daaromtrent. Tegelijkertijd is het een aanrader voor iedereen die de werking van de media in de 21e eeuw beter wil begrijpen. 

Blader in het boek
€ 45,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

544

uitgave

06/09/2021

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463934428

Anderen kochten ook

de auteur

Jan Loisen

de auteur

Stijn Joye

Communicatiewetenschappen in perspectief

Nog geen reviews