Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

CRUX

koenraad Tinel

Design by Studio Luc Derycke

Koenraad Tinel (°1934, Gent) is beeldhouwer en tekenaar. Al heel vroeg begon hij te tekenen en piano te spelen. In 1944 vluchtten zijn ouders met hem en zijn zus naar Duitsland, een odyssee door de puinhopen van Europa die onuitwisbaar in zijn geheugen staat gegrift. Zijn sculpturen, veelal uit metaal en mixed media, vallen op door hun directe zeggingskracht en grote emotionele intensiteit. Doorheen de jaren illustreerde Tinel eveneens tientallen mythen, sproken, oerverhalen van de mensheid en gedichten en verscheen hij meermaals als performer en tekenaar op het podium in projecten van bevriende muzikanten en theatermakers.

Deze particuliere visuele lezing van zijn oeuvre, gecombineerd met een tekst van Stefan Hertmans, brengt een nieuwe kijk op het werk van Koenraad Tinel.


€ 35.00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

144

uitgave

2017

materiaal

Softcover

formaat

275 x 189 mm

status

-

Taal

Nederlands

ISBN

978 94 9232 164 0

de auteur

koenraad Tinel

CRUX

Nog geen reviews