Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Cytologie en histologie

Patrick Calders

Hoe zijn cellen opgebouwd en hoe functioneren ze los van elkaar of in een context van weefsels, organen of stelsels? Deze kennis is essentieel voor alle studenten die een opleiding volgen in het brede veld van de geneeskunde en gezondheidswetenschappen.

Het eerste luik (cytologie) van dit boek focust op de verschillende delen van de cel: het celmembraan, cytoplasma en de celkern. Hoe zijn ze samengesteld en hoe functioneren
ze?

De auteur legt hierbij de nadruk op het functionele, want vanuit de functie kan op eenvoudige wijze de structuur en de interactie tussen cellen worden bepaald. In het tweede luik (histologie) worden de primaire weefsels onderzocht: epitheel, bind- en steunweefsel (met inbegrip van bindweefsel, kraakbeen, been en vetweefsel), spierweefsel en zenuwweefsel. Dit luik is essentieel als opstap naar de deelgebieden anatomie en fysiologie/fysiopathologie. Aan de hand van een didactisch verantwoorde opbouw enondersteunend beeldmateriaal wordt deze materie inzichtelijk gemaakt voor iedere student.

Blader in het boek
€ 55
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

392

uitgave

01/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932363

Anderen kochten ook

de auteur

Patrick Calders

Cytologie en histologie

4
Gebaseerd op 1 reviews


15/11/2018
Zeer mooi boek met gedetailleerde teksten en duidelijk prenten. Helaas wel niet mooi genoeg om te slagen in eerste zit ;) Zeker kopen!