Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Cytologie en histologie

Patrick Calders

Hoe cellen zijn opgebouwd en hoe ze functioneren los van elkaar of in een context van weefsels, organen of stelsels, is essentieel voor studenten in opleidingen die zich situeren in het brede veld van de Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen. Dit boek focust op de verschillende delen van de cel, celmembraan, cytoplasma en kern, hoe ze zijn samengesteld en hoe ze functioneren, maar de klemtoon ligt op het functionele. Vanuit de functie kan dikwijls op een eenvoudige wijze de structuur en de interactie tussen cellen worden afgeleid. In het tweede luik (histologie) bespreekt de auteur de primaire weefels, epitheel, bind- en steunweefsel (met inbegrip van bindweefsel, kraakbeen, been, vetweefsel), spierweefsel en zenuwweefsel. Dit luik is essentieel als opstap naar de deelgebieden anatomie en fysiologie/fysiopathologie.

Blader in het boek
€ 55
Levertermijn is 2 werkdagen.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen extra (verzendings)kost

thema

Owl Press

pag.

392

uitgave

10/09/2018

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Uit voorraad

ISBN

9789089319159

Anderen kochten ook

de auteur

Patrick Calders

Cytologie en histologie

4
Gebaseerd op 1 reviews


15/11/2018
Zeer mooi boek met gedetailleerde teksten en duidelijk prenten. Helaas wel niet mooi genoeg om te slagen in eerste zit ;) Zeker kopen!