Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Dagen zonder vlees deel 2

Dagen zonder vlees

de favoriete vegetarische recepten van bekende deelnemers

Met iedereen samen op een verfrissende manier de uitdaging aangaan 40 dagen minder vlees en vis te eten, en zo je wil een stap verder te gaan: meer seizoensgroenten, minder verpakking of minder verspilling. Ook een volledig plantaardige keuken kan een lekkere en gezonde ontdekking zijn! Het tweede kookboek van ‘Dagen Zonder Vlees’ wil ook dit jaar de uitdaging gemakkelijker maken. Het beantwoordt de vele deelnemersvragen die het DZV-team tijdens de vijf vorige edities kreeg, en bekende deelnemers als Joy Anna Thielemans, Tomas De Soete, Marleen Merckx en Dirk De Wachter delen hun favoriete vegetarische recepten en geven handige tips om duurzamer te koken en te eten. Lekker, gezond, goedkoop en simpel.

€ 24,95
Status: uitverkocht
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

208

uitgave

09/02/2017

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089317261

Dagen zonder vlees-campagne

DZV heeft een  golf van bewustwording, inspiratie én gedragsverandering rond duurzame voeding teweeggebracht

De 2016-editie van het intussen bekende burgerinitiatief ‘Dagen Zonder Vlees’ telde meer dan 90.000 deelnemers. In totaal bespaarden al die mensen 10.880.803 m2 op onze ecologische voetafdruk. Het opzet in 2017? Opnieuw alle records breken!

Anderen kochten ook

de auteur

Dagen zonder vlees

Dagen zonder vlees deel 2

Nog geen reviews