Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Voorintekening met kunstwerk

Interesse in een van de originele kunstwerken uit Dantesken? U kan ook voorintekenen op een exclusief pakket met een gesigneerd boek én een origineel werk van deze topillustrator.

Voorintekening met kunstwerk

Dantesken

Ingrid Godon

Wie zijn de wezens die de tekeningen van Ingrid Godon bevolken?

Het zijn mensen, zeker.

Wat is er dan van een mens als die alleen als beeld bestaat? In dit boek reizen we door de werken van een begenadigd beeldenmaker, een ijle wereld van menselijke natuur.

Wie ontmoeten we? Wie, of wat, herkennen we?  Een boek met 800 beelden van Ingrid Godon die voor zich spreken.

thema

Art

pag.

640

uitgave

08/12/2018

materiaal

Softcover met flappen

formaat

210 x 285 mm

status

Pre order

ISBN

9789089319395

Ingrid Godon

Illustratoren zijn net als vertalers mensen die in het behang van schrijvers verdwijnen. Of tenminste, dat was zo. Ondertussen worden illustratoren ook (h)erkend voor hun werk. Ingrid Godon (1958) is zo iemand: een kunstenaar die in alle bescheidenheid aan een internationale carrière werkt, zonder dat ze er echt aan ‘werkt’. Ze tekent én tekent én tekent. En als ze gezelschap krijgt van schrijvers, zijn het niet de minste. Heeft ze geen gezelschap, dan krijgt haar werk meteen een andere kleur. Zo groeit ze langzaam weg van het in opdracht illustreren en komt ze in interessante wateren terecht: daar waar ze zich de vrijheid toe-eigent om voluit te gaan, zonder enige restrictie, rechtdoor, in your face.

Eddie Guldolf (C-Mine Genk)

Anderen kochten ook

de auteur

Ingrid Godon

Dantesken

Nog geen reviews