Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De beste brasserieën aan de Belgische kust

Luc Bellings

Geselecteerd door sterrenchef Luc Bellings

Al meer dan tien jaar is sterrenchef Luc Bellings, eigenaar van De Vork in Hasselt, de god of de baarlijke duivel voor de uitbaters van een brasserie aan onze kust. Zijn proeverijen en quoteringen die hij iedere zomer neerpent in Het Laatste Nieuws zijn culinair erfgoed geworden en een must-read voor wie wil genieten van een verse garnaalkroket of de perfect gebakken verse zeetong.
Omdat het leven te kort is om slecht te eten, maakte Luc Bellings komaf met al de ‘brol’ die hij de voorbije zomers aan de Noordzee kreeg opgediend en bundelde de beste adresjes in een mooie, overzichtelijke gids. 
Klassieke namen, verborgen pareltjes... Vanaf nu weet je in welke kustbrasserie je met de ogen dicht kan binnenstappen. Er is geen excuus meer om nog ‘brol’ en ‘opgewarmde diepvrieskost’ voorgeschoteld te krijgen. En de motilium hoef je ook niet meer in je reiskoffer te stoppen. 

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

168

uitgave

02/04/2021

materiaal

Integraalband

formaat

130 x 185

status

Op voorraad

ISBN

9789463935364

Anderen kochten ook

de auteur

Luc Bellings

De beste brasserieën aan de Belgische kust

Nog geen reviews