Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De Basis van de Balans

Kurt Kegels

Hoe cijfers tonen hoe gezond een bedrijf is

De Basis van de Balans richt zich tot iedereen die wil begrijpen wat cijfers ons vertellen over een onderneming. Het boek is er voor studenten en voor financiële professionals die hun kennis willen opfrissen. De laagdrempelige benadering maakt dit werk ook geschikt voor startende beleggers zonder voorkennis. 

In het eerste deel ontdekken we de schat aan informatie die we terugvinden in een jaarrekening en beoordelen we de fitheid van een beursgenoteerd bedrijf. Je leert de basis van de balans kennen, maar ook die van de winst- en verliesrekening en van de kasstroom. In deel twee leer je de tech­nieken om de waarde van een bedrijf in te schatten, en kun je die vergelijken met de aandelenkoers. Met deze kennis kun je zelf op zoek gaan naar verborgen parels op de beurs. 

Dit boek bevat een handig trefwoordenregister en een verhelderende voorbeeldcase. Daarmee vind je echt je weg in het labyrint dat cijfers soms kunnen zijn. 

Blader in het boek
€ 35
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

208

uitgave

01/02/2021

materiaal

Softcover

formaat

190x240

status

Op voorraad

ISBN

9789463933391

Anderen kochten ook

de auteur

Kurt Kegels

De Basis van de Balans

Nog geen reviews