Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De geschiedenis van België volgens Lectrr

Lectrr .

Wat is tien jaar in de geschiedenis van een land? Heel veel, zo blijkt. Wie weet in godsnaam nog hoeveel staatshervormingen het laatste decennium de revue zijn gepasseerd? Welk gebied is deelstaat waarvan? Hoeveel parlementen bestaan er ook alweer, waarover hebben die bevoegdheden en wat heeft dat te maken met de frietrevolutie? 

De politieke 21e eeuw bulkt van grootse gebeurtenissen. Zo verloor Groen! haar uitroepteken. Er werd ook moord en brand geschreeuwd over migranten, allochtonen en andere profiteurs. Prangende problematieken omtrent digitalisering en het klimaat dienden zich aan, maar eerst moest die vervloekte Brussel-Halle-Vilvoorde-knoop doorgehakt worden! 

Wie warme herinneringen wil ophalen aan ons bruisende politieke landschap moet dat dankzij Lectrr niet langer doen met een stoffig geschiedenisboek. Neen, Belgiës topcartoonist vat in beeld wat we met woorden niet gezegd krijgen. Herbeleef het verleden en lach je ergernissen weg met deze komieke kroniek. 

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Humor

pag.

300

uitgave

10/07/2020

materiaal

Hardcover

formaat

128 × 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932172

Anderen kochten ook

de auteur

Lectrr .

De geschiedenis van België volgens Lectrr

Nog geen reviews