Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De Jakobsladder

Dirk Vanderlinden

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat de eerste man voet zette op de maan. In het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis gebeuren een paar rare dingen. De Vandiesel Company moet erheen.

Tegelijkertijd ontdekt een man dat zijn vader (een cameraman voor de BRT in 1969) iets te maken heeft gehad met de maanlanding en in Bath (UK) is "overleden'.

Dit roept heel wat vragen op. Is de maanlanding echt gebeurd? Wat heeft de cameraman in het museum gezien of gefilmd? Is de Jakobsladder op de toren van de kathedraal van Bath enkel en alleen een godsdienstig symbool of schuilt er meer achter? Welke rol speelden Broadway, Woodstock en nog een paar andere steden in 1969?

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Thriller

pag.

320

uitgave

19/07/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230

status

Op voorraad

ISBN

9789463930215

Anderen kochten ook

de auteur

Dirk Vanderlinden

De Jakobsladder

3
Gebaseerd op 1 reviews


02/08/2019
Goed en spannend. The Vandiesel Company bestaat uit 10 leden met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Kan ingeroepen worden door de overheid om problemen op te lossen. Voor de lezer is het niet eenvoudig deze 10 leden uit elkaar te houden en hun verschillende relaties. Verder gebruikt de schrijver een dialect, een combinatie van Frans en Nederlands. Op vele bladzijde staan verklaringen van dit dialect dat het lezen niet eenvoudig maakt.
De Vandiesel company werkt vanuit Brussel. zij doet mij denken aan het A- team. Er moet geen moord opgelost worden maar aan welk project was de vader van Camps aan het werken. Dit is de ene verhaallijn.De andere verhaallijn is een vrouw uit Frankrijk de company komt versterken maar de andere leden vertrouwen deze dame niet. Deze twee verhaallijnen komen samen in Bath nadat de company de problemen Brussel heeft kunnen linken aan de problemen in Bath.