Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De klimaatvluchteling

Dirk Vanderlinden

Een jonge vrouw vecht voor haar geliefde en haar geboortestad

Venetië 2020. Eva Rossi voert een verbeten strijd om Venetië te beschermen tegen de klimaatverandering. De gevolgen daarvan worden steeds duidelijker: de aarde kreunt onder de immens hete zomers, terwijl overvloedige waterstormen grote delen vernielen. Eva moet weg uit Venetië en komt bij de Vandiesel Company terecht. Zo kan ze haar missie verderzetten, maar sleurt de drie vrouwen van de Company mee in het avontuur. Die moeten alles uit de kast halen om haar te beschermen.

Vanuit Wenen vertrekt een ambitieuze jonge dertiger. Hij laat alles en iedereen achter om op zoek te gaan naar een beter leven. Niemand weet wie hij is, maar via de sociale media trekt hij steeds meer aandacht en zijn groep volgers groeit razendsnel.

Zal Eva voldoende steun vinden om haar geboortestad te redden van de ondergang? En welke krachten drijven dat vreemd individu uit Wenen dat er alleen op uittrekt?

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Thriller

pag.

304

uitgave

23/11/2020

materiaal

-

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933117

Anderen kochten ook

de auteur

Dirk Vanderlinden

De klimaatvluchteling

Nog geen reviews