Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De kracht van het kleine verschil

Sven Bussens
Nicole Schoofs

Een inspirerende gids voor iedereen die met mensen werkt

Elke zebra heeft andere strepen. De verschillen zijn moeilijk zichtbaar, en toch zijn ze er. Het zijn de verschillen die hun een eigenheid schenken, en bij mensen is dat niet anders.

In dit boek moedigen auteurs Sven Bussens en Nicole Schoofs de lezer aan om op zoek te gaan naar ieders unieke handleiding en daarmee verder te werken aan de door hen gewenste toekomst. De kracht van het kleine verschil is een handboek over oplossingsgericht werken. Dat is meer dan een techniek. De auteurs gaan de technieken voorbij en leggen de nadruk op een nieuwsgierige, respectvolle en authentieke houding. Een houding die gevormd wordt vanuit een mindset en aannames. Neem je bijvoorbeeld aan dat mensen een goede reden hebben om te doen wat ze doen, dan zal dat invloed hebben op de manier waarop je luistert, wat je selecteert uit een gesprek en hoe je hierop verder bouwt. Dit zelf realiserende proces wordt aangestuurd vanuit keuzemogelijkheden, vertrouwen en hoop.

Dit uitgebreide, gevarieerde en wetenschappelijk onderbouwde boek bevat onder andere gefundeerde, oplossingsgerichte aannames, concrete technieken, uitgebreide vragensets, voorbeeldgesprekken en talloze kaarten die in hulpverlening, therapie en opleidingen gebruikt kunnen worden. Dit boek biedt je ook toegang tot het online leerplatform waar video-opnames ter beschikking staan met onder meer Dr. Luc Isebaert en Dr. Myriam Le Fevere de Ten Hove. De kracht van het kleine verschil is een onmisbaar handboek voor iedereen die met mensen werkt.

Blader in het boek
€ 45
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

544

uitgave

08/02/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931472

Anderen kochten ook

de auteur

Sven Bussens

de auteur

Nicole Schoofs

De kracht van het kleine verschil

Nog geen reviews