Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De Lijst

Servaas Bingé

Eet jezelf gezonder

Hoe pakken we lichamelijke ongemakken aan? Velen onder ons slikken een pilletje tegen de hoofdpijn, smeren zalf op een geïrriteerde huid en raken gewend aan de lusteloze middagdip. Dat is zonde want veel van deze ongemakken zijn een rechtstreeks gevolg van wat er op ons bord ligt. Je kan je opnieuw helemaal fit en energiek voelen als je achterhaalt welke voeding voor de kwalen zorgt. Hiervoor ontwikkelde arts Servaas Bingé 'De Lijst': een slim voedingsplan om je lichaam in 10 dagen volledig te resetten

Het opzet is simpel maar streng: gedurende 10 dagen ga je enkel eten wat er op De Lijst staat. Daarmee elimineer je de toxische stoffen uit je lijf. Daarna begint het herprogrammeren en ga je stap voor stap de voedingsmiddelen introduceren die zorgen voor een lagere ontstekingsgraad en jou beter en energieker doen voelen. Geen valse beloftes: De Lijst volgen zal de eerste dagen niet altijd even makkelijk zijn maar na een week voel je gegarandeerd het verschil. 

Meer dan een boek is De Lijst een oproep: leer je eigen lichaam kennen en pak de dieperliggende oorzaak aan van je symptomen, dat is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven.

Er bestaat trouwens ook een leuke Facebook groep van De Lijst waarop je inspiratie vindt:

https://www.facebook.com/group...

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

160

uitgave

28/09/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930581

"Optimaliseer en personaliseer je voedingsgewoontes met een beproefde methode"

Anderen kochten ook

de auteur

Servaas Bingé

uit Het Laatste Nieuws van maandag 7 oktober 2019

De Lijst

Nog geen reviews