Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De Lijst

Servaas Bingé

Eet jezelf gezonder

We beseffen het ondertussen wel: voeding bepaalt in grote mate onze levenskwaliteit en gezondheid. Maar onze voedingsgewoontes veranderen blijkt aartsmoeilijk. Vermageringsdiëten leunen op louter wilskracht en zijn gedoemd om te falen. Arts Servaas Bingé kiest voor een structurele aanpak. Met ‘De Lijst’ ontwikkelde hij een onderbouwde methode waarmee je de juiste mindset creëert om jouw voedingspatroon te optimaliseren en gezonde voeding opnieuw de plaats te geven die het verdient.

De opzet is simpel maar streng: gedurende 10 dagen ga je enkel eten wat er op De Lijst staat. Dat is de eliminatiefase. Daarna begint het herprogrammeren en ga je stap voor stap de voedingsmiddelen introduceren die zorgen voor een lagere ontstekingsgraad en jou beter en energieker doen voelen. Geen valse beloftes: De Lijst volgen zal de eerste dagen niet altijd even makkelijk zijn maar na een week voel je gegarandeerd het verschil.

Meer dan een boek is De Lijst een oproep: sta bewust in het leven, doe aan zelfonderzoek en neem je gezondheid in handen, dat is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven

Blader in het boek

thema

Actua

pag.

160

uitgave

28/09/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Pre order

ISBN

9789463930581

"Optimaliseer en personaliseer je voedingsgewoontes met een beproefde methode"

Anderen kochten ook

de auteur

Servaas Bingé

De Lijst

Nog geen reviews