Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De man die doodging (vervolgens mosselen bestelde, de rekening vroeg en verdween)

Filip Osselaer

El Tarangu José Manuel Fuente

De voormalige Spaanse topwielrenner José Manuel Fuente, grote rivaal van o.a. Eddy Merckx en Lucien Van Impe, stierf – volgens de officiële lezing – in 1996. Zeven jaar later werd Van Impe door een man die beweerde Fuente te zijn, uitgenodigd voor een etentje in Geraardsbergen.

Het werd een prettig gesprek over de wielertijd van toen, er werden zelfs foto’s genomen. Maar hoe kon dat? In 2017 volgde er zelfs een tweede uitnodiging. Was hier iemand uit de doden opgestaan? Of hadden we het over een fantast of bedrieger?

Auteur Filip Osselaer (ook bekend van ‘Freddy!’, ‘Lucien!’ en ‘De rivalen van Merckx’) ging op zoek naar de waarheid. Tot in Spanje, bij de familie van Fuente, maar ook bij alle getuigen en betrokkenen in dit ongelofelijke verhaal. Een waargebeurde mysteriethriller, maar tegelijk ook een beschouwing over de vloeibaarheid van identiteit en de mechanismen van de leugen.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Sport

pag.

224

uitgave

13/07/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930239

"Dit meeslepende boek is een uitstekende gevalstudie van de verbluffende kracht van bedrog en zelfbedrog. We moeten het lezen om onszelf beter te begrijpen."

Johan Braeckman, filosoof en kritisch denker

Anderen kochten ook

de auteur

Filip Osselaer

De man die doodging (vervolgens mosselen bestelde, de rekening vroeg en verdween)

Nog geen reviews