Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De mens in zijn omgeving

Myriam Westhovens
Koen Wijgaerts
Huget Désiron

Een goede houding op het werk

Van de hipste kantoren met verstelbare werkplekken tot innovatieve hulpmiddelen in de zorgsector om patiënten veilig te verplaatsen – ergonomie is overal. En maar goed ook, want door ergonomische principes toe te passen, kunnen we werknemers helpen om hun taken en hun omgeving op elkaar af te stemmen. Daardoor kunnen ze hun werk vlotter, veiliger en duurzamer uitvoeren zonder hun gezondheid in het gedrang te brengen. 

In De mens in zijn omgeving maak je kennis met de ergonomische principes op de werkvloer. Die zullen je helpen begrijpen waarom bepaalde activiteiten op sommige plekken moeilijk of vermoeiend zijn, en – vooral – hoe je daar verandering in kunt brengen. Je leert kritisch naar werkplekken kijken en draagt zo bij aan duurzamere loopbanen. Met talloze voorbeelden en praktische toepassingen helpen de auteurs je om de theorie in de praktijk om te zetten. Dat alles maakt De mens in zijn omgeving een onmisbaar handboek voor ontwerpers, ergonomen, preventieadviseurs, en studenten en professionals in de zorgverlening. 

Blader in het boek
€ 59,95
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

ca. 500

uitgave

06/09/2021

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463934442

de auteur

Myriam Westhovens

de auteur

Koen Wijgaerts

de auteur

Huget Désiron

De mens in zijn omgeving

Nog geen reviews