Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De osteopaat

Jonathan Tresignie

Schakel in je gezondheid

Een osteopaat is geen arts, geen kinesitherapeut, geen homeopaat, geen chiropractor noch acupuncturist. Maar wat is hij dan wel? Wat is zijn rol en positie in de (para)medische wereld en de maatschappij? Hoe ervaren zijn patiënten hem? Waarvoor en wanneer consulteren ze hem? En hoe komt het dat de ene (para)medicus osteopathie met scepsis benadert, terwijl de andere nauw samenwerkt met een osteopaat? 

Met dit boek motiveert de osteopaat zijn plaats in het zorgveld. En licht hij zijn remediërende en ondersteunende meerwaarde toe voor ieders gezondheid, van piepjong tot stokoud. Niet met een monoloog of een bloemlezing over hoe fantastisch en uniek osteopathie is. Noch vanuit een vurig ‘groot gelijk’. Maar aan de hand van specifieke gezondheidsklachten en hoe hij die benadert vanuit zijn anatomische kennis. In samenwerking met andere zorgverstrekkers en therapeuten. Aan de hand van bevindingen, vaststellingen en getuigenissen. Van patiënten, paramedici, artsen en hemzelf. 

Osteopaat Vlaanderen promoot osteopathie en het beroep van osteopaat bij het brede publiek door er in heldere, toegankelijke taal over te informeren via een breed spectrum van on- en offline kanalen. Het is tevens dé referentie en dé ontmoetingsplek voor iedereen die in aanraking komt met osteopathie.

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

240

uitgave

02/06/2022

materiaal

Softcover

formaat

190x245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933599

de auteur

Jonathan Tresignie

De osteopaat

Nog geen reviews