Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De rivalen van Merckx

Filip Osselaer

De verhalen van zij die de campionissimo ooit deden wankelen

In het voorjaar van 2019 zijn we 50 jaar na de eerste zege van Eddy Merckx in de Ronde van Vlaanderen. De campionissimo reed toen iedereen op minuten. Dat deed hij later dat jaar ook bij zijn eerste zeges in de Tour en in Luik-Bastenaken-Luik. Merckx won ongelofelijk veel en heel vaak met panache, dat weet iedereen. En toch had ook hij zijn breekbare momenten. Rivalen legden hem het vuur aan de schenen, maar ofwel won hij toch nog (verbeten als hij was), ofwel sneuvelde hij op het veld van eer, op zijn waarde geklopt.


De wielrenners die Merckx ooit deden wankelen, vertellen hier over die momenten. Van Maertens tot Poulidor, van De Vlaeminck tot Gimondi, van Zoetemelk tot Thévenet. Allen erkennen zij dat Merckx de grootste was, maar allen denken ook met genoegen terug aan die wielerdagen dat zij zich even met Merckx konden meten.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Sport

pag.

208

uitgave

23/03/2019

materiaal

Softcover met flappen

formaat

200 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319852

Anderen kochten ook

de auteur

Filip Osselaer

De rivalen van Merckx

Nog geen reviews