Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De rug

Lieven Danneels

Een gezonde kijk op rugpijn

Een groot deel van de bevolking loopt rond met rugpijn en wat nog frustrerender is: bij maar liefst 85% is niet onmiddellijk een duidelijke oorzaak aan te wijzen. De pijn gaat daardoor vaak gepaard met onzekerheid en leidt geregeld tot doctor shopping. Gelukkig is er ook prof. dr. Lieven Danneels (UGent) die in dit boek op een heldere en positieve manier beschrijft hoe we de situatie kunnen ombuigen. Zijn advies is gebaseerd op dertig jaar onderzoek en jarenlange coaching van patiënten als kinesitherapeut. Rughygiëne, voldoende en verantwoorde lichaamsbelasting, eenvoudige oefeningen die je kunt doen in de file of bij het wachten aan de kassa, prof. Danneels reikt je allerhande tips & tricks aan.

Moeten we rusten of juist meer bewegen? Waarom wordt er zo snel geopereerd? Waarom geven verschillende artsen verschillende diagnoses? Wat is het verschil tussen kinesitherapeuten, chiropractors, osteopaten en fysiotherapeuten? Zit rugpijn soms gewoon in je hoofd? En is het zo dat rugpijn in de meeste gevallen vanzelf overgaat? Dit boek is voor iedereen die meer vragen dan antwoorden heeft en verlangt naar een gedegen kijk op rugtherapie. Een ruggensteuntje voor iedereen die (weer) een gezonde rug wil!

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

208

uitgave

07/04/2021

materiaal

Softcover

formaat

150x220

status

Op voorraad

ISBN

9789463933070

Anderen kochten ook

de auteur

Lieven Danneels

De rug

Nog geen reviews